Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugün hangi sınavlar olacak 24 Aralık 2023 Açık öğretim lisesi
Konuya 
açık lise sınav tarihleri 2023-2024, aöl sınav takvimi 2024 yılı - oruç bu yıl ne zaman 2024 - acun ılıcalı terlik fabrikası - acun erzurum fabrika - israil malları boykot listesi - bugün ne sınavı var - yds cevap anahtarı - skechers hangi ülkenin - starbucks israil mi - apple israil'e destek veriyor mu - vladimir putin kalp krizi - ziraat bankası personel alımı - pendik stadyumuna nasıl gidilir dönülür - pendik stadyumu nerede - yenilenmiş pendik stadyumu açıldı mı - pendik stadyumu kapasitesi ekim 2023 - pendik stadyumu kaç seyirci kapasiteli - exxenspor 10 günlük ücretsiz izleme - exxenspor 14 günlük ücretsiz izleme - gs bayern - meryem uzerli - eda ece - özgür demirtaş - ilker inanoğlu - galatasaray fenerbahçe - çağla şikel fox tv -

AÇIK ÖĞRETİM LİSE SINAVLARI NE ZAMAN?

Açık Öğretim Lise 1. dönem sınavları Aralık ayında gerçekleşecektir. Üç oturumdan oluşan sınav tarihleri MEB tarafından açıklandı.

AÖL SINAV TARİHLERİ 2023

1. Oturum- 23 Aralık 2023 Cumartesi günü Türkiye saati ile 10.00'da,
2. Oturum- 23 Aralık 2023 Cumartesi günü Türkiye saati ile 14.00'te,
3. Oturum- 24 Aralık 2023 Pazar günü Türkiye saati ile 10.00'da.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping