macaristan 3 karadağ 1 maçın özeti - sırbistan 2 bulgaristan 2 maçın özeti - hava forum - istanbul kar yağışı - son dakika okullar tatil mi - zonguldak son dakika tatil haberi - zonguldakta okullar tatil mi - boluda okullar tatil mi - 20 kasım okullar tatil mi zonguldak - 20 kasım okullar tatil mi bolu - 20 kasım nerelerde okullar tatil edildi - 20 kasım kar tatili olan yerler - zonguldak hava durumu - bolu hava durumu - istanbul'da hava durumu - okullar tatil uzatildi mı - pazartesi okul tatil mi - uzman öğretmenlik sınavı - hatay erzin hava durumu - kainat güzellik yarışması - miss universe 2023 - nikaragua kainat guzeli - galatasaray hazırlık maçı - fenerbahçe hazırlık maçı - süper lig hazırlık maçları - 19 kasım pazar avrupa şampiyonası - euro 2024 gruplar - bugün istanbul hava durumu - israil nüfusu güncel kasım 2023 - gazze nüfusu güncel kasım 2023 - filistin nüfusu güncel kasım 2023 - ihtilal ne demek - birinci balkan savaşı - ermeni tehciri - ittihat ve terakki kurucuları - ikinci balkan savaşı - balkan savaşlarından günümüze gelen sorunlar - selanik hangi savaşta yunanlıların eline geçti - 31 mart olayı neye tepki olarak çıkmıştır - 1915 ermeni tehciri nedeni - beşiktaş sakaryaspor hangi kanalda - sakarya beşiktaş maçı - ankara hava durumu - gerede hava durumu -
Zonguldak'ta etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İl genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.
Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı belirtildi.
Zonguldak'ta etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İl genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.
Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı belirtildi.