Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sinop'da okullara Kar tatili 20 Kasım Pazartesi
Konuya 
20 kasım hava yol son durum - 20 kasım son depremler - 20 kasım tv yayın akışı - karabük ve ilçelerinde okullar tatil mi - diyarbakır ve ilçelerinde okullar tatil mi - şilede okullar tatil mi - bartın amasra okullar tatil mi - sakarya hendek okullar tatil mi - düzce okullar tatil mi - şişli okullar tatil mi - belçika 5 azerbaycan 0 maçın özeti - macaristan 3 karadağ 1 maçın özeti - sırbistan 2 bulgaristan 2 maçın özeti - hava forum - istanbul kar yağışı - son dakika okullar tatil mi - zonguldak son dakika tatil haberi - zonguldakta okullar tatil mi - boluda okullar tatil mi - 20 kasım okullar tatil mi zonguldak - 20 kasım okullar tatil mi bolu - 20 kasım nerelerde okullar tatil edildi - 20 kasım kar tatili olan yerler - zonguldak hava durumu - bolu hava durumu - istanbul'da hava durumu - okullar tatil uzatildi mı - pazartesi okul tatil mi - uzman öğretmenlik sınavı - hatay erzin hava durumu - kainat güzellik yarışması - miss universe 2023 - nikaragua kainat guzeli - galatasaray hazırlık maçı - fenerbahçe hazırlık maçı - süper lig hazırlık maçları - 19 kasım pazar avrupa şampiyonası - euro 2024 gruplar - bugün istanbul hava durumu - israil nüfusu güncel kasım 2023 - gazze nüfusu güncel kasım 2023 - filistin nüfusu güncel kasım 2023 - ihtilal ne demek - birinci balkan savaşı - ermeni tehciri - ittihat ve terakki kurucuları - ikinci balkan savaşı - balkan savaşlarından günümüze gelen sorunlar - selanik hangi savaşta yunanlıların eline geçti - 31 mart olayı neye tepki olarak çıkmıştır - 1915 ermeni tehciri nedeni - beşiktaş sakaryaspor hangi kanalda - sakarya beşiktaş maçı - ankara hava durumu - gerede hava durumu -

Sinop il merkezi ile bazı ilçelerde elverişsiz hava koşulları nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü eğitime ara verildiği bildirildi. Sinop Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi: "Kıyı kesimlerinde yaşanan fırtına ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi ile Ayancık, Türkeli, Gerze ve Erfelek ilçeleri ve köylerinde tüm resmi ve özel okullarda, özel eğitim kurumlarında, halk eğitim kurslarında, özel öğretim kurslarında 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün ara verildi." Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli çalışanların 1 gün süre ile idari izinli sayılacakları belirtildi.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping