Televizyon ekranlarında yayınlanan Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi nerede çekildi ve oyuncuları kimler olduğu seyirciler tarafından merak ediliyor. Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi çekildiği yer, konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenler sıkça araştırılıyor. Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi nerede çekildi, konusu nedir ve oyuncuları kimler sorularının yanıtları izleyicilerin ilgisini çekiyor. Peki, Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi nerede çekildi? Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler ve konusu nedir soruları sık sık araştırılıyor. Televizyon ekranlarında yayınlanan Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi bu akşam seyircisiyle buluşuyor. Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi nerede çekildi? Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Detaylar haberimizdedir...
Aybüke: Öğretmen Oldum Ben FİLMİ KONUSU NEDİR?
Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, 9 Haziran 2017’de Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayat hikayesini konu ediyor.
Aybüke: Öğretmen Oldum Ben FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?
Yönetmen Murat Onbul
Senarist Uğur Kılıç, Ozan Bodur
Oyuncular: Nihayet Şahin, Caner Kurtaran, Zeynep Kankonde
Aybüke: Öğretmen Oldum Ben FİLMİ KONUSU NEDİR?
Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, 9 Haziran 2017’de Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayat hikayesini konu ediyor.
Aybüke: Öğretmen Oldum Ben FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?
Yönetmen Murat Onbul
Senarist Uğur Kılıç, Ozan Bodur
Oyuncular: Nihayet Şahin, Caner Kurtaran, Zeynep Kankonde