Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erişte Pilavı (Demleme) Tarifi Yapılışı
#1
Erişte Pilavı (Demleme) Tarifi İçin Malzemeler

   1 buçuk su bardağı erişte
   2 yemek kaşığı sıvı yağ
   1 yemek kaşığı tereyağ veya margarin
   Sıcak su
   Tuz

Erişte Pilavı (Demleme) Tarifi Yapılışı

. Hayırlı Ramazanlar.

Pilav tenceremize tereyağ ve sıvı yağını ekleyip eritelim .Üzerine erişteleri ekleyip rengi dönene kadar kavuralım (birazı kızarcak birazı aynı renkte kalacak) .Üzerini hafif geçene kadar sıcak su ekleyip tuz atıp karıştıralım altını kısıp suyunu çekene kadar pişirelim .15 dakika dinlendirdikten sonra servis edelim.

Afiyet olsun

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Cevapla
Teşekkür verenler:


Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.


Vidinli.net Shopping Platform
Vidinli.net Shopping Platform
Vidinli.net Shopping Platform