Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7 Ekim 2017 Ehliyet Sınavı Soru ve Cevapları Yayınlandı
7 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilen ehliyet sınavında çıkmış soruların cevapları sürücü adayları tarafından merak ediliyor. Konuya ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi bir açıklama yapılması bekleniyor. MEB'in resmi internet sitesi üzerinden ehliyet sınavında çıkmış soruların cevapları açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ehliyet sınavı soruları ve cevapları, MEB bünyesinde yer alan Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü odsgm.meb.gov.tr sayfasında yayınlandı. Bir diğer konu ise 7 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilen ehliyet sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı 2017 takvimi ile bu yıl içerisinde gerçekleşecek tüm sınavları ve sonuç tarihini duyurdu. Takvime göre 7 Ekim tarihli ehliyet sınavı sonuçları 19 Ekim 2017 tarihinde açıklanacak.

Ehliyet sınavı soru ve cevapları yayınlandı. Aşağıda ki linke tıklayınız...

Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping