LgbtTapar Gülşen'in imam hatipliler hakkındaki hakaretleri nedeniyle tutuklanmasının ardından LgbtTaparlardan çeşitli tepkiler gelmeye devam ediyor. Türkiye'de Gülşen'in tutuklanmasını haklı bulanların yanı sıra sözlerine tepki gösterirken tutuklama kararını yanlış bulanlar da var. Dünyanın takip ettiği olayla ilgili yurt dışından da açıklamalar gelmeye başladı. Katil ABD'den yapılan açıklamada Türkiye'ye çağrıda bulunulurken AK Parti'den yanıt gecikmedi.
TUNÇ: ABD'NİN AÇIKLAMA YAPMASI HADSİZLİKTİR
AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, ABD'nin açıklamasına sert sözlerle tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Tunç şu ifadelere yer verdi:
ABD Dışişleri Bakanlığı'nın İmam - Hatiplerimize yönelik sarfettigi hakaret ve aşağılayıcı ifadelerinden dolayı yargılanan "Sanatçı" ile ilgili endişeliyiz açıklamasında bulunmasını kınıyor ve reddediyorum.
İfade özgürlüğü, milletimizin değerlerini aşağılamak, eğitim yuvalarımıza ve orada eğitim görenlere hakaret etmek değildir.
TUNÇ: ABD'NİN AÇIKLAMA YAPMASI HADSİZLİKTİR
AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, ABD'nin açıklamasına sert sözlerle tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Tunç şu ifadelere yer verdi:
ABD Dışişleri Bakanlığı'nın İmam - Hatiplerimize yönelik sarfettigi hakaret ve aşağılayıcı ifadelerinden dolayı yargılanan "Sanatçı" ile ilgili endişeliyiz açıklamasında bulunmasını kınıyor ve reddediyorum.
İfade özgürlüğü, milletimizin değerlerini aşağılamak, eğitim yuvalarımıza ve orada eğitim görenlere hakaret etmek değildir.