Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samsung RT46K6000WW/TR No-Frost Buzdolabı Özellikleri Kullanıcı Yorumları
Konuya 
Samsung-109094680-tr-feature-top-mount-f...A_JPG-.jpg
Samsung-39423209-tr-feature-top-mount-fr...A_JPG-.jpg
Garanti_Samsung.png
9805384024114.jpg
9805384089650.jpg

Samsung RT46K6000WW/TR No-Frost Buzdolabı Özellikleri

AB Yeni Enerji Sınıfı F
Aydınlatma Var
Buz Matik Yok
Derinlik (cm) 72.6
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt) 111
Dondurucu Bölmeler Toplam Net Hacim 113 lt
Dondurucu Özelliği No Frost
Garanti Notu Eğer satın aldığınız ürün kurulum gerektiriyorsa, size en yakın yetkili servisi arayın.Ürün kutusunun (ambalajın) açılması ve kurulum işlemi mutlaka yetkili servis tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde ürününüz garanti kapsamı dışında kalır..
Genişlik (cm) 70
Hacim (L) 468
Hızlı Dondurma Var
Hızlı Soğutma Var
Kapı Açık Uyarısı Yok
Kontrol Paneli Mekanik
Kullanım Şekli Solo
Renk Beyaz
Ses Gücü Düzeyi Db(A) 40
Ses Gücü Sınıfı C
Ses Seviyesi (dB) 41
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt) 342
Soğutucu Bölmeler Toplam Net Hacim 343 lt
Su & Buz Pınarı Yok
Toplam Net Hacim 456 lt
Üretici Samsung
Ürün Tipi Çift Kapılı
Yıllık Enerji Tüketimi (kWh) 323
Yükseklik (cm) 182.5

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:
Bu ürün ile ilgili 1061 değerlendirme var.

Ben çok araştırma yaptım ve bu buzdolabı ni tercih ettim nakliye çok hızlı geldi ve getiren çalışanlarda çok başarılıydı işinin ehli insanlardı onlara çok teşekkür ediyorum servisi aradım ertesi gün geldiler mutfağa koyamadik dolabı çünkü evin şeklinden dolayı girmedi büyük dolap ben de yatak odasına koydurmak zorunda kaldım ama kesinlikle memnun ürün harika çok çok güzel soğutması büyüklüğü bütün istekleri karşılıyor çok sesli de değil almak isteyen olursa kesinlikle tavsiye ediyorum iyiki bunu tercih etmişim çok beğendim büyük dolap istiyorsanız ve kaliteli bir ürün ve kaliteli bir hizmet kesinlikle SAMSUNG BU SERİSİ MEMNUN KALACAKSINIZ KESİNLİKLE , EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDER HAYIRLI ÇALIŞMALAR HAYIRLI KAZANÇLAR DİLERİM

Ürün 2 gün içinde geldi. Kargo firması evin içine kadar bıraktı. Servis kurulum zaten problemsiz ertesi gün geldiler. 4 kişilik bir aile için boyutu ideal. Hepsiburada satıcısından Besbin200doksan4 e aldım

Dolap çok güzel çok beğendim görmeden aldığım için tereddütlerim vardı ama beklentilerimin üstünde geldi çok kullanışlı ve şık içi geniş almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim

Ürün gayet iyi bu fiyatlara alabileceğiniz en iyi buzdolabı servisi gayet iligili hızlı kargo yazıyordu ama 3 gün kargoya verilmedi Hepsiburada hızlıca çözümlendirdi tavsiye ederim

Buzdolabım bozulunca tamir parası çok yüksek çıktı.Bende araştırmalar sonucunda hem uygun hem ihtiyacı karşılayan bir buzdolabı olacağını düşündüm aldım.Çok hızlı geldi kuruldu.Kesinlikle tavsiye ediyorum

Ürünü güvenle kapinda seçenekli hepsi jet teslimatli olarak siparis verdim. Asansörümüz küçük olmasi sebebiyle buzdolabi 9 kat merdivenden sorunsuz bir sekilde taşınarak eve teslim aldim. Hiç bir ek taşıma ücreti ödemedim, talepte etmediler. Bu yüzde teslimati yapan Mehmet Kaya beyfendiye kibar ve anlayisli yaklaşımı için özellikle teşekkür ediyorum. Güvenle kapında logonun hakkini veriyorlar.

Ürünün sol tarafı ezik ve çizik şekilde geldi o şekilde kabul ettim ve montajı yapıldı, taşımacı arkadaşlar yukarı çıkarırken bende yanlarında olduğum için taşımada bir problem olmadı ama kargoya verilirken veya depolarında düşürdüler çünkü içindeki bir bölümün kapağı kırık çıktı o parça Samsung tarafından değişecek. Dolap güzel lakin satıcı keşke daha dikkatli olsaydı. Puanı bu sebepten düşük veriyorum yoksa dolap mükemmel.

Ürünü kurulum için aradığımda Samsung müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün olmadi. Sizi geri arayalım kaydı oluşturdum 2 gün geçti arayan olmadı Twitter twden yazdım Trabzon bayisine ulaştılar 2 günde onlar bekletti. Gelen olmadığı için ürünü iade ettim. O kadar para verip rezil olmanin anlamı yok Tavsiye etmiyorum

Ürün paketinden hasarlı geldi maalesef yamulmuş bildiğiniz yenisiyle de değişmiyorlar iade olacak yenisi gelecek derken iade etmedik ama yaptığımız alışverişten de memnun kalmadık

Ürünü Samsung Türkiye satıcısından satın aldım. Kargoyu söylediklerinden 5 gün sonra gönderdiler. Gelen sıfır ürün kutusundan çıkaralıp servisi tarafından kurulumu yapıldıktan sonra soğutmadı. Servis yapmış olduğu kontrolde dolabın hiç gazı olmadığını söyledi fabrikadan aynı ürünle değişim olacağını söylediler. Bekliyoruz. Kısacası Samsung Türkiye kullanıcısından sipariş vermeyin arkadaşlar belli ki kargo için beklettikleri sürede bile bile arızalı ürün göndermişler. Dolabı kullanmaya başlayamadığımız için iyi veya kötü yorum yapamıyorum. Sağlamı ile değiştiğinde göreceğiz ama içim hiç rahat değil.

Ürün teslim edildikten 9 gün sonra, Samsung servisi kuruluma geldi. Bu süreçte tüm gıdalarım bozuldu. Ayrıca dolapta bir sıkıntı olduğu aşikar, çalışırken anormal bir şekilde tıkırtı sesi geliyor, sanki 10 senelik dolapmış gibi. Videolarını çektim fakat yükleyemiyorum. İade süreci başlattım. Hem satış sonrası hizmet açısından hem de sıfır alınan bir dolapta böyle hata ile karşılaştığım için tavsiye etmyorum.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping