AB Yeni Enerji Sınıfı F
Aydınlatma Var
Buz Matik Yok
Derinlik (cm) 70
Dondurma Kapasitesi Kg / 24 Saat 5
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt) 98
Dondurucu Bölmeler Toplam Net Hacim 98 lt
Dondurucu Özelliği No Frost
Garanti Notu Eğer satın aldığınız ürün kurulum gerektiriyorsa, size en yakın yetkili servisi arayın.Ürün kutusunun (ambalajın) açılması ve kurulum işlemi mutlaka yetkili servis tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde ürününüz garanti kapsamı dışında kalır..
Genişlik (cm) 72
Hacim (L) 435
Hızlı Dondurma Var
Hızlı Soğutma Yok
Kapı Açık Uyarısı Yok
Kontrol Paneli Dijital
Kullanım Şekli Solo
Renk Beyaz
Ses Gücü Düzeyi Db(A) 41
Ses Gücü Sınıfı C
Ses Seviyesi (dB) 41
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt) 337
Soğutucu Bölmeler Toplam Net Hacim 337 lt
Su & Buz Pınarı Yok
Toplam Net Hacim 435 lt
Üretici Vestel
Ürün Tipi Çift Kapılı
Yıllık Enerji Tüketimi (kWh) 311
Yükseklik (cm) 183
Siparişim 1 hafta olmadan kargoya verildi ve sorunsuz elime ulaştı. Evim 4. Katta olmasına rağmen daireye kadar getirdiler. Çok vakit geçmeden servis gelip kurulumu yaptı. Satıcı firma gerçekten çok ilgilendi, hiçbir şekilde mağdur edilmedim. Ürünün hacmi , performansı çok iyi. Sessiz olması özellikle hoşuma gitti. Hepsiburada’ya ve satıcı firmaya Çok teşekkür ederim.
İnternette çok baktım, bu model almaya karar verdim, hacım iyi, benim eski buzdolabı 425 litre vardı, fiyat iyi, tüm parametre baktım, kargo çok hızlı geldi, Vestel servis çok iyi ilgilendiği, herşey için çok memnunum kaldım, ilk defa beyaz eşya internette alıyorum ama iyi. Bir eksik var horos logistic daha dikkatli olması lazım, çünkü karton kutusu yırtık bir kaç yer vardı, ama buzdolabı zarar olmadı. Herkese tavsiye ediyorum bu model, model ve fiyat çok uygun. Satıcı firma teşekkür ediyorum
Çok hoş ve büyüklük olarak ideal bir dolap. Akşam 9 da sipariş verdim sabah 9 da getirip kurdular çok şaşırdım bu kadar hızlı olmasına. Getirip kurumduktan sonra kenarında eziklik fark ettim aradım bildirdim, ertesi gün yenisini getirip kurdular öncekini götürdüler. bu durumda çok hoşuma gitti. Teşekkürler Vestel.
Ürünün kurulumu tamamlanmadan yorum yapmak istemedim oldukça şık bir dolap servis gelip kurulumunu,tanıtımını yaptı.Orta sınıf fiyat performans ürünü herhangi bir darbe çizik olmadı.Mağaza fatura üstüne numara bırakıyor onu arıyorsunuz o size servis çağrı kaydı oluşturuyor.Mağaza ve servis çok ilgili teşekkürler.
gerçekten güzel bir ürün geniş iç hacmi sessiz çalışma verimli LED'li iç aydınlatma bu yüzden herkese tavsiye ederim yerli malı Vestel diyoruz