Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Özellikleri Kullanıcı Yorumları
Konuya 
11326513119282.jpg
format:webp

Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Özellikleri

100 Devir için Enerji Tüketimi (kWh) 66 kWh
AB Yeni Enerji Sınıfı C
Derinlik (cm) 58.8
Devir Başına Ortalama Su Tüketimi 44 lt
Garanti Notu Eğer satın aldığınız ürün kurulum gerektiriyorsa, size en yakın yetkili servisi arayın.Ürün kutusunun (ambalajın) açılması ve kurulum işlemi mutlaka yetkili servis tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde ürününüz garanti kapsamı dışında kalır..
Genişlik (cm) b
Kurutma Kapasitesi (Kg) Yok
Kurutmalı Hayır
Maksimum Devir Hızı 1200
Maksimum Sıkma Aşamasında Ses Gücü Değeri Db(A) 72
Maksimum Sıkma Aşamasında Ses Gücü Sınıfı A
Renk Beyaz
Sıkma Verimi Enerji Sınıfı B
Tam Kapasite İçin Program Süresi 217 Dakika
Yıkama Kapasitesi 9 kg
Yükseklik (cm) 84.5

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:
Bu ürün ile ilgili 867 değerlendirme var.

Cuma sipariş ettim. İstanbul içine cumartesi evime ulaştı ve kurulumu yapıldı. Satıcı son derece ilgili ve kibar kendisine çok teşekkür ederim. Benim evimde beko kurutmalı çamaşır makinesi vardı pek memnun değildim. Bosch ve bekoyu kıyasladığımda bosch son derece sessiz çalışıyor. Sıkma esnasında illaki ses oluyor ama beko kadar gürültü yapmıyor. Program sayısı yeterli. Memnunum

1 haftadır kullanıyorum çok memnunum. Daha önceki makinalarımda 1-2 moddan başka bir özellik kullanmazdım. İlk defa farklı yıkama modlarının işe yaradığını gördüm. Bir de çoğu modun konfigürasyonunun değişebilmesi çok iyi. (Sıcaklık, devir, süre vs değiştirilebiliyor.)

Daha önce kullandığım makina Bosch marka idi.Bu yüzden marka konusunda araştırma yapmadım.Aldığım ürün gayet güzel.özellikleri ihtiyaçlarımızı karşılıyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Perşembe günü sipariş verdim cuma günü ürünü teslim aldım.Ürünü temin eden firma personeli gayet ilgili servis konusunu kendileri hallettiler.Pazartesi günü yetkili servis tarafından makinanın kurulumu yapıldı.Ayrıca şunu belirtmek isterim yetkili servis personeli tutum ve davranış olarak tam bir profesyonel .

Makineyi bir aydan fazla süredir yoğun olarak kullanıyorum ve gayet de memnunum. Hemen hemen her türlü ihtiyacınızı karşılayacak programlar mevcut. Sessiz çalışan ve tasarruflu bir makine. Leke çıkarma programı uzun sürse de gayet başarılı bir şekilde sonuç veriyor. Sıvı deterjan kullananlar için deterjan hanesinde aparat mevcut. Ancak sıvı deterjan koyulunca makinenin içine doğru sızdırıp akıyor. Aparatın kenarlarında lastik conta tarzı bir eklenti olsaydı sızdırma olmayabilirdi. Çok da önemli bir durum değil zaten. Horoz firması sağlam bir şekilde getirdikten sonra servisi arayıp kurulumu yaptırdım. Tavsiyem her aldığınız beyaz eşyanın kullanma kılavuzunu baştan sona okuyun. Bu bir fırın da olabilir davlumbaz da vantilatör de. Nasıl olsa biliyorum demeyin. İnanın insan sürprizlerle karşılaşabiliyor.

Ürünü inceleyerek aldım çok araştırdım gerçekten mükemmel bir ürün memnun kaldım ihtiyacı olanlara tavsiye ederim Cumartesi sipariş verdim pazartesi erkenden evime ulaştı teşekkür ler Hepsiburada teşekkür ler satıcı

Final price adlı satıcıya teşekkürlerimi iletiyorum.15 Ağustos'ta sipariş verdim ve evdeki makinemin bozulduğunu ,zor durumda olduğumu mesaj yoluyla kendilerine ilettim,18 Ağustos'ta makine eve ulaştı.Satıcı çok güvenilir ,çok ama çok teşekkür ederim .Bugün 19 Ağustos ,makine kuruldu ve hemen çalıştırdım.

-Program süreleri ve çeşitliliği çok çok iyi,15-30-40-60dakikalik programlardan 3.5 saatlik programlara kadar tercih sunuyor.
-Sessiz çalışıyor
-Sıkma performansı çok iyi
-Tamburu enine doğru yayık değil,içeri doğru derin,benim çok hoşuma gitti ,daha iyi tasarım gibi geldi yana doğru geniş olanlara kıyasla.
-Güven veren Bosch kalitesi,bir önceki makinem de Bosch idi,13 sene tık demeden ,servis yüzü görmeden çalıştı.Dilerim bu makine de aynı performansı gösterir.

makine mükemmel acayip sessiz sadece çamaşırların yuvarlanma sesini duyuyorsun.kalite marka belli.adamlar yapıyor bu işi.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping