Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Electrolux EZB3410AOX Ankastre Fırın Özellikleri Yorumları
Konuya 
format:webp

Electrolux EZB3410AOX Ankastre Fırın Özellikleri

Derinlik (cm) 56 cm
Elektrikli Ocak Gözü Yok
Enerji Sınıfı A
Enerji Tüketimi (kWh/Çevrim) 0.83 kWh/Çevrim
Garanti Notu Eğer satın aldığınız ürün kurulum gerektiriyorsa, size en yakın yetkili servisi arayın.Ürün kutusunun (ambalajın) açılması ve kurulum işlemi mutlaka yetkili servis tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde ürününüz garanti kapsamı dışında kalır..
Gazlı Ocak Gözü Yok
Genişlik (cm) 59,4 cm
Hacim (L) 57 lt
Kullanım Şekli Ankastre
Ocak Tipi Yok
Program Sayısı 8
Renk Inox
Yükseklik (cm) 59,0 cm

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:
Bu ürün ile ilgili 107 değerlendirme var.

Tüm yorumlar oldukça iyiydi ona güvenerek aldım. Gerçekten oldukça güzel bir fırın. Hediye almıştım beğendiler çok

Evdeki börekçi firinla eşim sürekli kavga ediyordu kapagi aç alta bak uste bak icine fener tut patatese catal batir surekli fırın başında bekliyordu Bu firini alali 1 hafta oldu ve diger firinla yapamadığı butun pasta yemek vs.. ne varsa deniyor ve hepsi mükemmel oluyor ve sadece zaman kuruyor ic aydinlatmasida mukemmel 1 dörtgen tepsi ve izgara ile geliyor 2 tepsi daha fena olmazdi Pişer pismez kapağı acarsaniz ciddi bir buhar atıyor dışarı soğumasını beklesenizde buhar basinci duruyor kapak acilirken geride durmak gerekli kafanizi kapak actiktan sonra firin icine sokun... tabi firinin güzel pişirme sebebide bu buhari icerde tutmasi.

Fırına sırf servis hizmetini illede fatura görseli olacak diye tutturmaları ve bu olmadan da hizmet vermeyeceklerini söylemelerinden dolayı verdim.Diğer aldığım Teka ocak ve LG çamaşır makinalarının kurulumunda en ufak bir şey istemeden ürün üzerindeki karekodun görselinin kayda alınmasıyla işlem bitti.Elektrolüx bu konuda sınıfta kalmıştır.Hediye gelen faturası olmayan bir elektrolüx ürününe servis hizmeti verilmiyor.İllede fatura illede fatura...Alacak kişilerin bunları göz önüne alarak almasını tavsiye ederim.Ben bu ev taşıma kurma telaşında bu yüzden bunaldım sizlerde bu konuda bunalmayın istedim.Servisin bu ısrarı sebebiyle ürünleri neredeyse geri iade edecektim.Ürün pup up düğmeleri dıgıtal saatve programı tek tepsi tel ızgara ve tepsi ve tel ızgaraları tutan sökülebilir portatif rafı ile oldukça kullanışlı görünüyor.Servis ilk zaman ayarlı çalıştırmasını yaptı süre bitince ikaz vererek durdu.Sorun yoktu.Gördüğüm tek eksik fırın arkasındaki kablonun ucunda fişi yoktu.Servis aracından fiş alarak bu eksikliği giderdi.Umarım yorumlarım alacaklara ışık tutmuştur.

Ürünü cumartesi sipariş verdim pazartesi elime ulaştı servisi aradım serviste gün içinde geldi Halletti ancak servise gerek yok aslında sırf garantisi için gelmiş oldular fırının arkasına doğalgaz hortumu denk geliyormuş fırını ayarlamadan oturtmadan bunu biz yapamayız deyip çekip gittiler. Onların beceremediği işi ben kendim hallettim !!!Akşam ilk yemeğimizi yaptık ürün güzel memnun kaldık tavsiye ederim. Küçük bir önerim var fırının kablosunda erkek fiş olmuyor klamesle geliyor eğer prizde kullanmak istiyorsanız fiş alın servisten parayla almak zorunda kalmazsınız ☺️

Baştan belirtmek istediğim bir konu var. Ürün çok detaylı tasarlanmış. Yani sıradan fırınlar gibi tek pişirme programı yok. Tam anlamıyla kullanamayacaksanız lütfen başka bir ürün bakın. Çünkü 3 ay olmasına rağmen eşim hâlâ normal alt üst ısıtma modunda kullanıyor. Saatini bile ayarlayamıyor. Çünkü öğrenmesi çok az da olsa karışık. Ben bu konudan çok muzdaripim. Ürünü nasıl anlatsam bilmiyorum ama gerçekten evde profesyonel seviyede kullanım için tasarlanmış. Her detay düşünülmüş. İstersen şu kadar dakika veya saat pişir ve sonra fırını kapat istersende saat xx:xx'e gelince fırını kapat modu çok çok güzel. Süre dolunca sesli uyarı veriyor. Yani eyvah yemek fırında yandı veya yanacak korkusu yok. E tabi kullanmayı bilene. Ve çooook şık duruyor. Aynı marka ankastre ocak ile birlikte daha şık duruyor. Profesyonel ev kadınları için biçilmiş kaftan.

Ürün gayret başarılı daha pahalı vs ürünlere gitmeye gerek yok. zamanlama, pişirme fonksiyonları, görüntü vs vs tamamı üst seviyede. Servisi de başarılı buldum, düzgün personel hızlıca geldi ve sorunsuz şekilde montajı yaptı.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping