Kumtel LX-6331 2000 W Fanlı Isıtıcı Krem Özellikleri
Garanti Notu
Eğer satın aldığınız ürün kurulum gerektiriyorsa, size en yakın yetkili servisi arayın.Ürün kutusunun (ambalajın) açılması ve kurulum işlemi mutlaka yetkili servis tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde ürününüz garanti kapsamı dışında kalır..
Ürün fiyat/performans ürünü. Bir konuya açıklık getireyim. Soğuk ayarı var mı diye soranlar olmuş. Üründe 3 adet ayar bulunmakta:
1) Isıtıcı çalışmadan pervane çalışıyor, bu ayarda ürünü vantilatör gibi kullanabilirsiniz.
2) Isıtıcı 1/2 + Fan, bu ayarı mevcut ısıtıcınızın yanında ortamı biraz daha ısıtmak için kullanabilirsiniz.
3) Isıtıcı + Fan, bu ayarı ısıtıcısı olmayan küçük-orta bir odayı tek başına ısıtması için kullanabilirsiniz.
Not: 3 numarada çalışırken uzun süreli kullanımlarda pek ekonomik olmayabilir.
Ürün çok iyi çok iyi ısıtıyor amaaa kullanılmış ürün geldi çok pis aynı ürünün farlı markasını aldım sizin gönderdiğiniz gibi değil tertemiz sıfır ama sizin gönderdiğiniz ürün resmen kullanılmış pislikten geçilmiyo ya ayıpr ben sizi düşünüp uğraşmak istemiyorum iade için ama yapmayın böyle insanlar ne heveslerle ne şarrtlarla alıyo
Gri rengini aldım. Kablosu yaklaşık 1 mt. İlk çalıştığında öyle rahatsız edici bir koku yok. Fan sesi çok yok. Plastik malzemesi çok kaliteli değil ama rahatsız edici de değil. Duvara asmak için arkada yerini yapmışlar. Arka tarafında tutma yeri bulunmakta. Rezistanslar ısındığında kırmızı olmuyor bu güzel. Aşırı ısınma kontrolü var. Dengede durması iyi. Düğmesi 3 konumu var. 1.konum sadece fan 2.konum ılık hava 3.konum sıcak hava. Benim kullandığım oda yaklaşık 25 mkare ve müstakil ev yola bakıyor. İzmir de dışarısı şu anda 8 derece ve bu odada 1 saattir çalıştırıyorum odanın içindeki sıcaklık gayet güzel. Bebeği yada yaşlısı olanlar fana daha yakın otururlarsa çok daha fazla ısıyı hissedeceklerdir. Kutulama makul. İçinde belgeleri de çıkıyor. Ben şu anda fiyatına göre gayet memnun kaldım. Almak isteyenlere tavsiye ederim.
Ürün gayet başarılı, paketleme çok iyi, tam bir fiyat performans ürünü gayrette güzel ısıtıyor ben hiç bir problem yaşamadım. Yorumlarsa kötü bahsetmişler açıkçası biraz çekindim fakat umduğum gibi olmadı. Ertesi günü de teslim aldım. ??
Urun cok guzel. Ogrenci yurdunda kaliyorum ve odamdaki kaloriferim calismadigindan dolayi almaya karar verdim. Neredeyse bir yildir tereddut ediyordum ama sonunda aldim. Iyi ki de almisim. Ilk calistirildiginda koku yapti, ama ilk denemede dogal boyle birseyin olmasi. Sonra birdaha olmadi zaten. Ayrica cok da ses cikarmiyor. Hemen isitiyor, kapattiktan sonra bile oda sicak kaliyor bir sure. Bu arada, diger yorumlara katilarak demeliyim ki kargoyu daha iyi paketleyebilirlerdi. Kutusu ezik geldi.
ENGLISH:
Hi guys, I recently bought this fan and I'm really happy about it. It's super useful, especially if you're living in the dorms. It heats up the room really quickly, and maintains the heat for a while even after you turn it off. Also I found it to be rather quiet. It sends off a smell when you plug it in for the first time, but this is normal for these kinds of products (and it didn't happen again). It has 3 options: 1) fan for the summer. 2) First degree of heating. 3) Second degree of heating. Even the first degree is enough on its own but still. Overall, I highly recommend it!
Uzun zamandır almayı düşünüyordum geç bile kalmışım almakta. Mutfağımızda petek olmadığı için mutfağı ısıtmada kullanıyoruz gayet güzel ısı veriyor. Çalışırken tabi bulunduğu zemine göre ses çıkartıyor ancak ben duvara sabitledim duvara değen kısımlarına da keçe yapıştırdım. Sessiz güzel ısıtıyor. İhtiyacımızı karşıladı.
0- kapalı
1- normal fan modu
2- az sıcak
3- son sıcak (sıcak için uzun kullanımda ilk sıcaklıkta yeterli oluyor)