Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kumtel MH-1800 Orbit Kule Isıtıcı Özellikleri Yorumları
Konuya 
format:webp
format:webp

Kumtel MH-1800 Orbit Kule Isıtıcı

Üretim kapasitesi açısından Türkiye’nin lider ısıtıcı markaları arasında yer alan Kumtel’in seçkin ürünleri arasında sıra dışı tasarımı, üstün donanımlı nitelikleri ve zarifliği ile göze çarpan cihazlardan biri de Kumtel MH-1800 orbit kule ısıtıcı. Salonlarda ve evlerin diğer odalarında dikey duruşa sahip dizaynı ile kısa sürede sıcak bir ortam sağlayan kule ısıtıcı, devrilme emniyetli yapısı ile de güvenli bir ısınma keyfi yaşatıyor.

Dikey Duruşlu Fonksiyonellik

Orta büyüklükteki odaların konforlu şekilde ısınmasını sağlayan güçlü bir donanım içeriyor.
Zemine yerleştirilen infrared türündeki ısıtıcı kolayca farklı mekanlara taşınabiliyor.
2 farklı sıcaklık derecesi sayesinde arzu edilen ısıda çalıştırılabiliyor.
Dikey yapısı ile fazla yer kaplamadan pratik bir kullanım sunuyor.

Dayanıklı ve Güçlü Donanım

Isıtma Gücü Aralığı: Minimum 900 Watt, Maksimum 1800 Watt

Kademe Sayısı: 2 adet

Kontrol Şekli: Termostat

Ortalama Etki Alanı: 24 metrekare

Kullanım Pozisyonu: Dikey

Her Ortamda Konforlu Sıcaklık

115 cm yüksekliği, 41 cm genişliği ve 32,5 cm derinliği ile özgün boyutlara sahip Kumtel MH-1800 orbit kule ısıtıcı zeminde konumlandırılan yapısı ile dikkat çekici bir ambiyans yaratıyor. Eşyaların çok olduğu ortamlarda bile az yer kapladığı için de tercih edilen ısıtıcı, biçimli yapısı ve hafifliği ile rahatça farklı alanlara da taşınabiliyor. Ayrıca kablo sarma yuvası, güç gösterge ışığı ve ergonomik bir tutma kolu gibi işlevsel özellikleri de bulunuyor.

Yılların Yerel Isıtıcı Markası: Kumtel

1972 yılından bu yana ısıtıcı, pişirici ve ev işlerini daha pratik hale getiren çeşitli ev aletleri alanında üretici bir marka olan Kumtel, geniş ürün gamı ile müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmayı hedefliyor. Dünya standartlarında gerçekleştirdiği üretimi ile geliştirdiği ürünleri Türkiye’de ve yurt dışında 105 farklı ülkede satışa sunuluyor.
Kumtel MH-1800 Orbit Kule Isıtıcı
· İki ayrı kullanım modu ( 900- 1800 W )
· Termostatlı
· Devrilme emniyetli
· 3 kademeli ( 0 - kapalı, 1 - düşük güç, 2- yüksek güç)
· Alüminyum gövde
· Taşıma kulbu ve kablo sarma
· 41 cm X 32, 5 cm X 115 cm ebatlarında
· 24 AY KUMTEL GARANTİLİ

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:
Bu ürün ile ilgili 2787 değerlendirme var.

Ürün genel olarak iyi, fiyat performans ürünü, çalışmasında bi sorun yok. Yanliz kutuyu açtığımda her iki taban parçası aynı taraf çıktı, tamam olur dedik insanlik hali, talep ve şikayetimizi ilettik , hemen ilgilendiler değerlendirmeye alındı, kumtelden arandık, parça gönderimi sağlandı, birkaç günde elimize ulastı, bu seferde diğer tarafa göre çok zayıf, yamuk, yumuk, tam birleşmeyen, defolumu desem, çakma yansanyi bi parçamı desem bilemedim, böyle bişey geldi, ayip üstüne ayip, tekrar ilettik bakalim mahduriyetimizi, sonucu merakla bekliyoz. Kumyelin daha dikkatli davranmasını beklerdim. Bu aksilikler haricinde ürün genel olarak iyi ve sağlam bi ürün. Ben daha çok ürünü mevsim geçişlerinde kombi kapatıp idare etsin diye aldim. Bu nedenle benim için basarîlı bi ürün, Ayakları takarken kabloyu alttan yuvasına oturtmayı unutmayin.

Ürünü çok şık. Sıradan bir ısıtıcıya nazaran çok daha dekoratif görünüyor. Isıtma performansı da gayet güzel. Hızlı ve kaliteli ısıtıyor. 24 saatten kısa bir sürede elime ulaştı. Ancak ayak kısmı pek kaliteli değil. Parçalar birbirine tam oturmuyor ve ısıtıcı da yuvaya tam yerleşmiyor. Bu yüzden ileri geri çok fazla sallanıyor, tehlikeli biçimde öne ve arkaya eğiliyor. Diğer fotoğraflarda bu sorunu görmedim ama benimki dik durmuyordu. Bu yüzden bağlantı noktasına kağıt sıkıştırıp vidaları öyle sıktım, o şekilde toparladı. Ayrıca kablosu da biraz daha uzun olabilirmiş.

Görüntü olarak iyi kibar duruyor ısıtma ise önünde 1. 5 metre mesafeyi açıkken ısıtıyor bendeki kendi kendine hiç kapanmadı düğmeyi kapatmazsam tamamen kapanmas olmadı hiç ancak iç hanesinde yansıtıcı kısımlarda açıklar var montaj kötü mekanizması çok ağır değil hafif bir ürün kablo boyu kısa bu ürünü alıcak lar hepsijet ile alınmaz yarın kapında diye satış yapılıyor 3 gün boyunca dağıtıma gözüküp eve kilitlendim aradığımda ise gün içinde diye not dülülüp durdu 1 hafta teslimat oluyor normal bir kargo firması olmadığı içinde evde olmazsanız büyük ürünler için sorun oluyor

Olumsuz yanları 1. Kablo çoook kısa. Çözüm olarak kalın kaliteli bir uzatma kablosu yaptırın. İnce kablo ısıtıcıda risk. 2. Devrilme emniyeti sakat. Kanepe koltuğun üzerine düşse kapanmaz. Tam devrilirse kapanıyor. 3. Ayağı güven vermiyor daha sağlam yapılabilirdi.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:
Ürün sıkıntısız bir şekilde elimize ulaştı yalnız ısıtmasını yeterli bulmadım. Eski küçük ısıtıcımızın bile önünde duramıyorduk. Ya bir sorun var ya da ısıtması böyle bilemiyorum.

Ürün 2. Kademede en fazla 2 dk 40 saniye yanıyor 1dk 40 saniye 1. Kademede yanıp tekrar 2. Kademeye geçiyor. Soğuk havalarda işe yaramaz verdiği ısı yeterli değil.

Ürünü termostatlı özelliği için almıştım fakat asla termostatlı değil ve belirli bir sıcaklığa geldiğinde kapanmıyor. Alacakların bilgisine.

Biraz gecikmeli ısınıyor ve tam kapasite çalıştığında da geniş bir alanda yeterlilik gösteremedi.

Çok sessiz ve portatif olması en büyük özellikleri. Ufak odalarda yeterli olacaktır.

Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping