Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kumtel Ex-23 Ecoray 2300 W Duvar Tipi Infrared Isıtıcı Özellikleri Yorumları
Konuya 
format:webp

Maksimum Sıcaklık

Kumtel Ex-23 Ecoray 2300 W Duvar Tipi Infrared Isıtıcı, termostat teknolojisi sayesinde sıcaklığı belli bir düzeyde tutmanızı sağlıyor. Oda sıcaklığı sabitlediğiniz düzeyin altına düşerse termostat otomatik olarak devreye girip arzu ettiğiniz sıcaklık düzeyini yakalıyor.
    Düşük elektrik tüketimi yapan cihaz, termostat özelliğinin yardımı ile enerji sarfiyatını önlüyor.
    Kumtel Ex-23 Ecoray 2300 W Duvar Tipi Infrared Isıtıcı duvara ya da tavana da monte edilebiliyor.
    Cihaz sahip olduğu infrared teknolojisi ile havayı kurutmayarak sağlığınıza zarar vermiyor.
    Işıkla ısıtma yapan infrared teknolojisi ile cihaz, karşısında bulunan canlı ya da nesneyi hızlıca ısıtmaya başlıyor.
    İç alanlarda maksimum verim sağlayan Kumtel Ex-23 Ecoray 2300 W Duvar Tipi Infrared Isıtıcı, IPX2 teknolojisi ile dış alanlarda özellikle yağmur yağdığında da kullanılabiliyor.

Verimli Isıtıcı

Isıtma gücü: 2300 W
    Kullanım modu: Termostat ve manuel
    Tel sarımı: Episoidal
    Isıtma alanı: 30 metrekare kapalı, 20 metrekare açık alan
    Devrilme emniyeti: Var

Kutu İçeriği

Kumtel Ex-23 Ecoray 2300 W Duvar Tipi Infrared Isıtıcı'nın kutu içeriğinde ısıtıcı cihazın dışında duvara ve tavana asma aparatı bulunuyor.

Yerli Üretici Kumtel

1972 yılında Kayseri'de kurulan ve halen üretimlerini Kayseri'de yapan Kumtel, imal ettiği elektrikli ısıtıcı, mini ve tam boy fırın, tost makinesi, barbekü ve su ısıtıcısı gibi pek çok ürün ile faaliyetlerini sürdürüyor.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:
Bu ürün ile ilgili 782 değerlendirme var.

Ürün çok güzel ısıtıyor memnunuz.

İdare eder fena değil gövde sacı çok ince

Malzeme kalitesi kötü 2010 yılında aldığım Kumtel ısıtıcı ile karşılaştırma yaptığımda bu sonuça ulaştım kablosu çok kısa ürün açıklamasında yazması lazım. Eski Kumteli bu zamana kadar kullandım. Bakalım yeni aldığımız Kumtel ne kadar gidecek.
Şuan çalışıyor ve ısıtması güzel.

Isıtma gayet güzel 9 m2 odayı birkaç dakikada ısıtıyor. Dezavantajı ise çok gurltu yapıyor olması. Yani açılıp kapanırken metal genleşmesinden dolayı ses çıkartıyor.

Balkona taktım, bir ufo kadar olamaz tabi ama idare eder işte eh

İyi verim alabilmek için biraz yakın durması şart. Tavana yakın astım 3 4 metre mesafede ısıtması yeterli değil.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping