Köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop’un yüzüne 50’den fazla dikiş atıldı. “Hayvanın suçu günahı yok, ben onun alanına girdim” diyen Altıntop, bu olayın hayvan sevgisini etkilemediğini söyledi.
Rafet El Roman’ın eski eşi manken Tuğba Altıntop, tatil için gittiği İstanbul-Şile’de adeta dehşeti yaşadı.
Altıntop, arkadaşının “Akita” cinsi köpeğinin saldırısına uğradı.
Hemen hastaneye kaydırılan Altıntop’un yüzüne 50’den fazla dikiş atıldı.
“Yüzümün sol tarafı parçalandı”
Olayı anlatan ünlü manken “Arkadaşımın köpeği yerde yatıyordu. Yanına gittim, sevdim okşadım. Eğilip yüzünü öpmek istedim. Bir anda yüzüme saldırdı. Kimse müdahale edemeden bıraktı, kenara çekildi. Olay 10 saniye içinde olup bitti. Yüzümün sol tarafı parçalandı. Hemen hastaneye gittik. Doktorlar yapabileceklerini yaptı ama ‘İz kalma ihtimali var’ dediler. Daha sonra deri nakli ya da hücre nakli yapılabileceğini söylediler.” dedi.
Rafet El Roman’ın eski eşi manken Tuğba Altıntop, tatil için gittiği İstanbul-Şile’de adeta dehşeti yaşadı.
Altıntop, arkadaşının “Akita” cinsi köpeğinin saldırısına uğradı.
Hemen hastaneye kaydırılan Altıntop’un yüzüne 50’den fazla dikiş atıldı.
“Yüzümün sol tarafı parçalandı”
Olayı anlatan ünlü manken “Arkadaşımın köpeği yerde yatıyordu. Yanına gittim, sevdim okşadım. Eğilip yüzünü öpmek istedim. Bir anda yüzüme saldırdı. Kimse müdahale edemeden bıraktı, kenara çekildi. Olay 10 saniye içinde olup bitti. Yüzümün sol tarafı parçalandı. Hemen hastaneye gittik. Doktorlar yapabileceklerini yaptı ama ‘İz kalma ihtimali var’ dediler. Daha sonra deri nakli ya da hücre nakli yapılabileceğini söylediler.” dedi.