Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turhan Çömez Sedat Peker ile Görüşmesini Anlattı Halktv
Konuya 
halktv turhan çömez, turhan çömez izle, turhan çömez halktv , halktv canlı turhan çömez.27 aralık salı gecesi halktv canlı yayında konuşan iyi parti genel başkan başdanışmanı turhan çömez.

Şule Aydın'ın moderatörlüğünü yaptığı, gazeteciler Timur Soykan ve Murat Ağırel'in sürekli yorumcu olarak katıldığı programda Çömez şunları söyledi:

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Turhan Çömez'in Peker ile görüşmesinden paylaştıkları şöyle:

Sedat Peker ile aynı davada yargılandık.

Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde bir kez karşılaştık.

Uzun görüşmeler sonucu Sedat Peker ile görüntülü konuşma yaptım.

Peker, sahip olduğu belgeleri hukuki yollardan paylaşmaya hazır. Devlet beni yargılayacaksa adil şekilde yapsın.

Asıl söylemek istediği şey, elindeki belge ve bilgilerin arınma için işe yarayacağını düşünüyor. Ancak BAE'de çok katı tecrit kuralları var.

Sedat Peker, belli ki bayağı araştırma yapmış.

Gerek büyükelçilik gerek SESGİB yöntemi ile elindeki belgeleri hukuki yollarla paylaşmaya hazır.

Peker başına bir şey gelirse, elindeki belgelerin kamuoyuna yansıyacağını söyledi.

BAE Türkiye ilişkileri de önemli. Geçtiğimiz haftalarda Süleyman Soylu BAE'ye gitti, hatırlatalım.

Tecrit o kadar yüksek ki, Sedat Peker konuştuğu an Türkiye'ye gönderilecek.

Erdoğan’ın yakın çevresiyle Sedat Peker’in yakın ilişkisi vardır benim bunların detayını bilmem mümkün değildir

Sedat Peker İktidar çevrelerinden kendisiyle birtakım görüşmeler yaptığını, bazı tarikatların de buna aracılık ettiğini söyledi.

Sedat Peker yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu, BAE ile dijital tecrit haricinde BEA’nin kendisiyle düzenli aralıklarla görüştüğünü, yetkililerin güçlü bir ağı olduğunu, kendisinin misafir olarak korunduğunu, evinde olduğunu güçlük yaşamadığını açıkladı

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Vidinli.net Shopping Platform