Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2023 YKS tercih sonuçları sorgulama sayfası ekranı
Konuya 
YKS tercih sonuçları linki - YKS tercih sonuçları sitesi neden açılmıyor - YKS tercih sonuçları nerede yayınlanıyor - Ağustos 2023 YKS tercih sonuçları - YKS tercih sonuçları son dakika açıklandı duyurusu için nefesler tutuldu ve ekran başındaki binlerce kişi tarafından sorgulanıyor. Yeni eğitim öğretim yılında yükseköğretim sıralarında oturacak binlerce öğrenci üniversite tercih sonuçları için ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ adresi vasıtasıyla açıklanacak sonuçlar için beklemede. Uzun ve yorucu maratonun son basamağına kadar gelen adaylar tercih listelerinden birine yerleşmeleri durumunda kayıt işlemlerine başlayacak. Peki, YKS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, yanıtı…

YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN SORGULANIR?

YKS üniversite tercih sonuçları ÖSYM sonuç açıklama sistemi (sonuc.osym.gov.tr) adresinden adayların T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenilecek.

ÖSYM SONUÇ EKRANI İÇİN Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping