Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekirdağ Malkara'da kar nedeniyle Okullar tatil edildi 10 ocak 2024
Konuya 
tekirdağ malkarada okullar tatil edildi 10 ocak - tekirdağ muratlıda okullar tatil edildi 10 ocak - tekirdağ ergenede okullar tatil edildi 10 ocak - tekirdağ hayraboluda okullar tatil edildi 10 ocak - tekirdağ şarköyde okullar tatil edildi 10 ocak - tekirdağ süleymanpaşada okullar tatil edildi 10 ocak - edirne enezde okullar tatil edildi 10 ocak - edirne ipsalada okullar tatil edildi 10 ocak - edirne keşanda okullar tatil edildi 10 ocak - kar tatili son dakika - okullar tatil mi edildi - tekirdağ kar tatili 10-11-12 ocak - istanbul kar tatili 10-11-12 ocak - ankara kar tatili 10-11-12 ocak -

Tekirdağ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde okullar yarın tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, meteoroloji raporlarına göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde yarın eğitime ara verileceği belirtildi. Açıklamada, "Süleymanpaşa, Malkara, Muratlı, Ergene ve Hayrabolu ilçelerimizde 10 Ocak Çarşamba günü resmi ve özel tüm okullarımızda 1 gün süre ile Şarköy ilçemizde 10 Ocak Çarşamba günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için 1 gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping