Konuyu Oyla:
Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın Özellikleri Yorumları
|
Bu ürün ile ilgili 137 değerlendirme var.
Yorum yapmak için bir kaç defa kullanmayı bekledim. Fırını burada ki daha çok olumlu olan yorumlar sayesinde aldım çok memnun kaldım iyiki almışım. Fırının diğer daha pahalı ürünlerden bence tek farkı düğmelerinin içine gitmemesi bunun da görsellik dışında hiç bir sorunu yok ki görsel açıdan da benim için sorun değildi. Ürün gününden bile önce teslim edildi. Hemen geldiği günün ertesi günü Siemens yetkili servisi Açılım için randevu oluşturdu. Açılım için gelen beyefendiler gayet kibar ve ayrıntılı biçimde fırının kulanımını anlatılar. Zaten kullanma kılavuzunda bir çok pişirme yöntemi anlatılıyor buna göre pişirme yapmamı özellikle söylediler. Kek börek ve kurabiye pişirdim. 45-50 dk içinde Derin kek kalıbı olmasına rağmen harika bir kek oldu içi dışı orantılı bir şekilde pişti. Kılavuzdaki Verilen ısı ve tel ayarına uydum. Börekse aynı şekilde orantılı şekilde 25-30 dk içinde pişti. Eski fırınım özellikle keki pişiremiyordu sürekli ortası çığdı kurabiyeleri yakıyordu üstelik mutfağım aşırı ısınıyordu. Gözlemlediğim kadarı ile bu fırından özellikle mutfak aşırı derecede ısınmadı. Alarmı olması çok iyi. Pişirmeden önce fırını ısıtma modu var digital ekranda termostat işareti var istediğiniz ısıya gelince size uyarı sesi ile uyarıyor böylece sizde pişirmek istediğiniz ürünü tam zamanında istediğiniz ısıda fırına veriyorsunuz özellikle bu özeliğini çok beğendim. İç teller çıkıyor temizlemesinde şimdilik bir sorun olacağını düşünmüyorum. Dış dizaynı da oldukça güzel. Bence bir fırında bulunması gereken en temel özellikler ne ise Siemens kalitesi ile mevcut. Orta hali bir fırın denemez çok daha iyi. Uzun araştırmalar sonucu aldık. Siemens kalitesi diye su götürmez bir gerçek var ve fırınlarında kendilerine aşırı güveniyorlar, haklılar. Üç tepsiyi tek seferde kusursuz ve eşit pişiriyor. Fırına alışana kadar ürün kitapçığına bakarak derece ve program ayarı yapmanızı öneririm, en doğru sonucu o şekilde alıyorsunuz. 8 farklı program olması + özelliği. Yoğurt mayalama ve buz çözdürme pratiklik sağlıyor. Aynı zamanda temizliği çok pratik. Yanlarda bulunan ızgara telleri çıkabiliyor, kapağının camı çıkabiliyor. Alarmı var kurunca sizi uyarıyor. Benim için tek eksiği dakika kurulup kendi kendini kapatmıyor oluşu ama çok önemli değil. Siemens servisi çok hızlı ertesi gün kurulumu yapıldı ve aradığınızda her türlü sorununuza yanıt alabiliyorsunuz. Kurulum esnasında 139 TL karşılığında garantisini 2 sene daha uzattık, kendi ücretsiz garantisi 3 yıldı. Aşırıoğlu aşırı memnunum maşallah diyim. Tereddütsüz alabilirsiniz harika pişiriyor temizliği vs aşırı kolay. Satın aldıktan sonra Siemens otomatik servisten gün almıştı şok olduk fırın geldi peşine servis geldi kurulun gerçekleşti. Ciddi mana da çok memnunum 1ay kulknaıdktan sonra yorum yapmayı doğru buldum 2 günde bir çalıştırıyorum elektrik faturası da da pek bişe oynamadı tavsiye ederim gönülden Almadan önce birçok siteden yorumlara baktım. Methettikleri kadar varmış gerçekten. Çok memnunum. Her yerini eşit pişiriyor. Eski fırınımın tepsileri de emaye idi ama tepsilerini yıkamak zor olurdu. Bu fırının tepsilerinin malzemesi nasıl bir emaye ise hiç dibi kıyısı tutmuyor. Neredeyse suya tutsan akıp gidiyor bulaşığı. Azıcık deterjanlı süngeri iki dolaştır durula, tertemiz oluyor tepsiler. Teknolojik özelliklerine zaten diyecek bir şey yok. Kurulum yapan servisten de çok memnun kaldık. Almayı düşünen hiç tereddüt etmesin derim. Arkadaşlar altı pişirmiyor yorumu yapanlar yanılıyor. Pişirilecek ürünü kitapçığındaki süre ve pişirme ayarlarını dikkate alarak pişirmeye başladıktan sonra verilen sürenin bitimine kadar KESİNLİKLE KAPAĞINI AÇMAYIN. Pişirme süresi bitmeden altı piştimi diye bakarsanız içindeki ısıyı kaybedersiniz ve yarım saatte pişecek ürün 1,5 saatte pişmez. Biz yanıldık siz yanılmayın. Nerdeyse fırını iade etmeye çalışacaktık. Fırının pişirmesi ve kalitesi harika. İçindeki ısı dışarıdan tam anlamıyla hissedilmiyor. izolasyonundan da memnun kaldık. Sadece pişirmeyi durdurma ayarı biraz karışık. Belirlenen sürede pişirmeyi durdurma ayarı var fakat bazen durdurmuyor. Atladığımız bir ayrıntı var sanırım. Biz henüz beceremedik sanırım. Yorumlamak için kullanmayı bekledim. Kargo süreci biraz uzun sürdü ama acelem yoktu sorun olmadı. Servis kurulum için çok hızlı geldi. Pişirmeye gelince kullanma kılavuzundaki talimatlarla sonuç çok iyi. Kek börek kurabiye poğaça muffin fırında köfte sebze patates hepsini denedim. Siemens kalitesi bence. Tavsiye ediyorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi