Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hakkari'de okullara Kar tatili 15 Ocak Pazartesi 2024
Konuya 
15 ocak okullar tatil mi - hangi okullar tatil edildi - son dakika okullara tatil - bugün kar yağışı olacak mı - trabzon kar tatili son dakika - giresun kar tatili son dakika - hakkari kar tatili son dakika - erzurum kar tatili son dakika - sivas kar tatili son dakika -

Hafta sonunu soğuk ve yoğun kar yağışlı geçiren illerde okulların tatil olup olmayacağı merak konusu. Meteorolojiden gelen kar yağışı ile ilgili uyarılarının ardından gözler okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili yapılacak açıklamalara çevrildi. Peki, Yarın okullar tatil mi, 15 Ocak'ta okul var mı? Pazartesi günü (yarın) hangi illerde okullar tatil? İşte yanıtı...

Hakkari'de eğitime 1 gün ara verildi. Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde son 3 gündür devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitimde yaşanabilecek olumsuzluklar ve muhtemel buzlanma riski düşünülerek, 15 Ocak 2024 Pazartesi günü ilimiz genelinde yükseköğretim kurumları hariç tüm okul öncesi eğitimi veren kreş, anaokulu, ilk ve orta dereceli eğitim kurumları ile özel öğretim kursları, Halk Eğitim Merkezleri Rehberlik ve Araştırma Merkezlerindeki eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumunda çalışan hamile ve engelli personeller de söz konusu tarihte idari izinli sayılacaktır" denildi.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Vidinli.net Shopping Platform