Televizyon ekranlarında yayınlanan Şanslı Logan filmi nerede çekildi ve oyuncuları kimler olduğu seyirciler tarafından merak ediliyor. Şanslı Logan filmi çekildiği yer, konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenler sıkça araştırılıyor. Şanslı Logan filmi nerede çekildi, konusu nedir ve oyuncuları kimler sorularının yanıtları izleyicilerin ilgisini çekiyor. Peki, Şanslı Logan filmi nerede çekildi? Şanslı Logan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Şanslı Logan filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler ve konusu nedir soruları sık sık araştırılıyor. Televizyon ekranlarında yayınlanan Şanslı Logan filmi bu akşam seyircisiyle buluşuyor. Şanslı Logan filmi nerede çekildi? Şanslı Logan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Detaylar haberimizdedir...
Şanslı Logan FİLMİ KONUSU NEDİR?
Jimmy Logan, erkek kardeşi Clyde ve kuaför kız kardeşi Mellie ile Kuzey Carolina'nın Charlotte Motor Speedway'inde kapsamlı soygun için plan yapıyordur. Jimmy, paranın yeraltı nakit yönetim sistemine girmesine yardımcı olmak için, yıkım uzmanı Joe Bang'i işe alır. İçinde bulundukları koşullar onları, yılın en popüler NASCAR etkinliği sırasında işi yürütmeye zorlar. Loganlar, acımasız bir FBI ajanının davayı soruşturmaya başlamasıyla ciddi bir engelle karşılaşırlar.
Şanslı Logan OYUNCULARI KİMLER?
Şanslı Logan FİLMİ KONUSU NEDİR?
Jimmy Logan, erkek kardeşi Clyde ve kuaför kız kardeşi Mellie ile Kuzey Carolina'nın Charlotte Motor Speedway'inde kapsamlı soygun için plan yapıyordur. Jimmy, paranın yeraltı nakit yönetim sistemine girmesine yardımcı olmak için, yıkım uzmanı Joe Bang'i işe alır. İçinde bulundukları koşullar onları, yılın en popüler NASCAR etkinliği sırasında işi yürütmeye zorlar. Loganlar, acımasız bir FBI ajanının davayı soruşturmaya başlamasıyla ciddi bir engelle karşılaşırlar.
Şanslı Logan OYUNCULARI KİMLER?
- Channing Tatum
Oyuncu
- Steven Soderbergh
Yönetmen
- Adam Driver
Oyuncu
- Daniel Craig
Oyuncu