Etli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler
2 adet soğan
3 adet sivri biber
300 gr kuşbaşı et
1, 5 su bardağı kuru fasulye
1, 5 tatlı kaşığı tuz
50 gr margarin
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
Kırmızı pul biber
Su
Etli Kuru Fasülye Tarifi Yapılışı
2 adet orta boy soğanı ,yeşil biberi yemeklik doğrayıp 50 gr margarin ile tencerede kavuruyoruz. Daha sonra kuşbaşı etlerimizi alıp kavuruyoruz ve salçalarımızı ekliyoruz. 1 gün öncesinden ıslatılıp haşlanan kuru fasülyelerimizi tencereye ekliyoruz. Biraz kavurduktan sonra kuru fasülyelerin üstünü aşacak kadar kaynar su ekliyoruz. Tuz ve kırmızı pul biberi ekleyip kaynadıktan sonra altını kısıp 50 dk pişirmeye bırakıyoruz.
Herkese afiyet olsun