Malzemeler:
2 su bardağı
tel şehriye
1/2 adet
tavuk göğsü
5 dal
taze soğan
2 adet
közlenmiş kırmızı biber
10 adet küçük boy
salamura mantar
1/3 demet
maydanoz
1/2 su bardağı
mısır (konserve veya haşlanmış)
4 adet
kornişon turşu
2 yemek kaşığı
zeytinyağı
Doyurucu mu doyurucu, akşamüstü saatlerine de çok yakışan bir salata tarifi bu. Herkes "Bir kaşık daha alabilir miyim?" diyecek.
Nasıl Yapılır?
Tel şehriyeleri zeytinyağında kavurun. Rengi dönünce bir bardak su ekleyin ve aynı pilav gibi pişirin. Tuzlu suda haşladığınız tavukları ince ince ayırın. Şehriye, tavuk ve diğer tüm malzemeleri bir kaba alın. Sos malzemelerini de karıştırın ve hazırladığınız salatanın üzerine dökün.
2 su bardağı
tel şehriye
1/2 adet
tavuk göğsü
5 dal
taze soğan
2 adet
közlenmiş kırmızı biber
10 adet küçük boy
salamura mantar
1/3 demet
maydanoz
1/2 su bardağı
mısır (konserve veya haşlanmış)
4 adet
kornişon turşu
2 yemek kaşığı
zeytinyağı
Doyurucu mu doyurucu, akşamüstü saatlerine de çok yakışan bir salata tarifi bu. Herkes "Bir kaşık daha alabilir miyim?" diyecek.
Nasıl Yapılır?
Tel şehriyeleri zeytinyağında kavurun. Rengi dönünce bir bardak su ekleyin ve aynı pilav gibi pişirin. Tuzlu suda haşladığınız tavukları ince ince ayırın. Şehriye, tavuk ve diğer tüm malzemeleri bir kaba alın. Sos malzemelerini de karıştırın ve hazırladığınız salatanın üzerine dökün.