Malzemeler:
2 paket
etimek
1 yemek kaşığı
mayonez
2 yemek kaşığı
pancar (rendelenmiş)
7 yemek kaşığı
yoğurt
1 diş
sarımsak
1 adet
konserve haşlanmış garnitür
2 adet
yumurta
1 çay kaşığı
tereyağı
1 tutam
tuz
1 adet
patates (haşlanmış, rendelenmiş)
2 adet
havuç
Etimek dilimleri bu sefer enfes bir salataya dönüşüyor. Rengi, sunumu ve lezzeti tüm misafirlerinizi mutlu edecek.
Nasıl Yapılır?
Yoğurt ve mayonezi karıştırıp dövdüğünüz sarımsakları ekleyin ve garnitürlerin suyunu süzerek karışıma dahil edin. Borcamın en altına bu sosu yayın. Sonra bir kat etimek, bir kat yoğurtlu sos olacak şekilde borcamı doldurun. Haşlanmış patatesleri tavada kavurun ve yumurtaları ekleyerek kavurmaya devam edin. Rendelenmiş havuç, patatesli yumurta ve pancarı salatanın üzerine dizin ve misafirlerinize ikram edin.
2 paket
etimek
1 yemek kaşığı
mayonez
2 yemek kaşığı
pancar (rendelenmiş)
7 yemek kaşığı
yoğurt
1 diş
sarımsak
1 adet
konserve haşlanmış garnitür
2 adet
yumurta
1 çay kaşığı
tereyağı
1 tutam
tuz
1 adet
patates (haşlanmış, rendelenmiş)
2 adet
havuç
Etimek dilimleri bu sefer enfes bir salataya dönüşüyor. Rengi, sunumu ve lezzeti tüm misafirlerinizi mutlu edecek.
Nasıl Yapılır?
Yoğurt ve mayonezi karıştırıp dövdüğünüz sarımsakları ekleyin ve garnitürlerin suyunu süzerek karışıma dahil edin. Borcamın en altına bu sosu yayın. Sonra bir kat etimek, bir kat yoğurtlu sos olacak şekilde borcamı doldurun. Haşlanmış patatesleri tavada kavurun ve yumurtaları ekleyerek kavurmaya devam edin. Rendelenmiş havuç, patatesli yumurta ve pancarı salatanın üzerine dizin ve misafirlerinize ikram edin.