Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
'Felaket senaryoları çizenler Galatasaray'ı yönetemez'
Felaket senaryoları çizenler G.Saray’a hizmet edemez. Turkcell’in son reklam filmi var. G.Saray’ın nasıl doğduğunu anlatıyor. Batacak diyenler o filmi izlesin. G.Saray nereden gelmiş. Bir baksınlar. 

ORÇUN ÖZATEŞ - ÖZEL HABER

G.SARAY Başkanı Dursun Özbek, bugün yapılacak seçim öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Özbek yeni projeleri ile ilgili şunları vurguladı:  G.Saray’ın mali disiplini çok önemli. Bu mali disiplini sağlamadan sportif başarı imkansız. Bunun için bir sürü projeler yaptık. G.Saray 21 Ocak’ta ne yapacak? Ben ona focusum. Benim gündemim G.Saray’ın şampiyonluğu. Şampiyonluğun ucundaki prim 250-260 milyon TL. G.Saray’ın ihtiyaçı olduğu bir rakam. Şampiyonluk yolunda takıma olan ödemelerin aksamaması ve iç çekişmelerin olmaması lazım. Ben seçim derdine düşmedim. Hala enerjimi 21 Ocak’ta ne yapacağım işelere harcıyorum. 100 sene hizmet edecekmiş gibi çalışmalara devam ediyoruz. Mayıs 2018’e giderken G.Saray’a kesinlikle huzur ve istikrar lazım.

YÖNETİMİN ÖNÜNDE ZAMAN OLMALI
Sportif AŞ 4 senedir zarar ediyor. 5’inci senesinde zarar etmemesi gerekiyor. Bunun için yeni sponsorlar bulma peşindeyim. Sponsor anlaşmaları yapılması için yönetimin önünde zaman olması gerekiyor. G.Saray ile derdi olanla G.Saray için dertleneni ayrı tutmak lazım.  Felaket senaryoları çizenler G.Saray’a hizmet edemez. Turkcell’in son reklam filmi var. G.Saray’ın nasıl doğduğunu anlatıyor. G.Saray batacak diyenler o filmi izlesin. G.Saray nereden gelmiş. Bir baksınlar. Bir dünya markası haline gelmiş bir kulüp var. İstikrar ve huzuru sağlarsam kendimi başarılı ilan edebilirim.

ALTIN ÇAĞA TAŞIMAK İSTİYORUM 
G.Saray’ın altın çağına taşımak istiyorum. Bu çok kolay. Mayıs 2017’de göreve geldiğimde banka borçları 280 milyon dolar civarındaydı.31 Ekim 2017’de 177 milyon dolar inmiş durumda. Emlak Konut’tan gelen 94 milyon dolar buraya gitti. Transfere harcamadık. Florya’nın ihalesi ve Riva projesinin başlaması ile birlikte yıl sonuna kadar 80-90 milyon dolar daha gelecek. Bu parada banka borçlarına gidecek. Banka borçlarını 20-30 milyon dolara, faiz tutarlarını da 150 milyon TL seviyelerine indiğimiz zaman     G.Saray’ın hiçbir derdi olmaz.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping