Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ
LÜTFEN EDİT 2'Yİ OKUMADAN AŞAĞIDA YAZANLARI UYGULAMAYIN

Arkadaşlar iki hafta önce falan keşfettim.
Öncelikle faturalı olan arkadaşlar uygulayabiliyor.
Benim tahaddütüm yeni bitmişti. Belki bununla da bir ilgisi vardır. Bilemem s18.gif

1- Öncelikle tarifemizden müşteri hizmetlerini arıyoruz ve faturasız hatta geçmek istediğimizi söylüyoruz. Mümkün değil derse bir daha arayıp deneyin. Bana oldu, 10 dakika sonra tekrar deneyince geçebildim.

2-Size bir faturasıza geçme talebi açacaklar temsilciler. Neden diye sorduklarında tarife çok pahalı deyiverin.

3- Daha sonra talebiniz alınmıştır size dönücez diyecekler. Daha sonra sizi bir avea numarasından arayacaklar. O numarayı bilirsiniz şuan aklıma gelmiyor hep aynı rakamlar var içinde hani.

4- Orada size birkaç indirimli tarife önerecek. Bunları kabul edeceksiniz beğendiğinizi işte. Yalnız orada önerdiği tarifeleri sadece orada söylüyor ve kabul ederseniz satın alabiliyorsunuz. Tekrardan internetten tarifeye geçme gibi bir şansınız olmuyor

Sömürmelerine izin vermeyin! İyi forumlar.s18.gif

Edit: Ekran alıntısı

Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.

Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.

Edit 2:

Bu tarife şuan için daha karlı gözüküyor. Bu yöntemi uygulamadan önce alttaki konuya bir göz atmanızı tavsiye ederim. Fakat;
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping