Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ortaklık Teklifi
@SanalikaForum 

İyi günler dilerim ben fulloyuntr.10tl.net sitesinin 3 yöneticisinden birisiyim. Sizlere bir teklif yapacağım. Öncelikle sitemiz genel bir forumdur. Haberi oyunu oyu buyu şuyu herşey paylaşılır. 9 adet aktif yetkilisi bulunmakta. Yeri gelir eğleniriz yeri gelir ciddi oluruz. Aktif olarak whatsapp üzerinden iletişim kurarız. Samimiyet üst seviyededir. Bende sizin forumunuzu uzun süredir ziyaretçi olarak takipe ediyorum. Biz yakında .com alan adına ve sınırsız hostinge geçeceğiz. Destekçilerimiz çok. Sizleride ilk başta co-admin olarak alıp 1-2 hafta içinde admine terfi ettirebiliriz. Kayıt olup Darwin nickli yöneticiye özel mesaj atarsanız yetkinizi teslim edeceğim :) İyi forumlar dilerim.

Site istatistikleri; 
Toplam yorum sayısı: 6,126
Toplam konu sayısı: 1,599
Toplam kayıtlı üye sayısı: 330
Ara
Teşekkür verenler: SanalikaForum
Cevabınızıbekliyorum
Ara
Teşekkür verenler: SanalikaForum
Geç cevap için özür dilerim işlerim vardı biraz, öncelikle hoş geldiniz forumumuza teklifiniz için teşekkür ederim lakin şuanda ortaklık tarzı bir düşüncem yoktur kafamda başka bir proje olduğundan dolayı, kafamdaki projemi hayata geçirebilirsem ise size doğrudan teklif yaparım İnşaAllah.
Ara
Teşekkür verenler: Darwin

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping