Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antalya Gastronomi Festivali Eylül Ayında Başlıyor
Konuya 
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde 23-25 Eylül'de Karaalioğlu Parkı'nda düzenlenecek olan International FoodFest (Gastronomi Festivali)'nin tanıtım toplantısında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Dünyadan ve Türkiye'den birbirinden ünlü mişelin yıldızlı şefleri, gurmeleri, gastronomi ve turizm yazarlarını, kısacası sektörün farklı alanlarındaki profesyonellerini ağırlayacağız. Festival süresince sergiler, duayen şeflerle paneller, söyleşiler, yarışmalar ve daha pek çok renkli etkinlikler düzenleyeceğiz" dedi.

Festivalin tanıtım toplantısı bir otelde gerçekleştirildi. Toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ATSO Başkanı Davut Çetin, OSB Başkanı Ali Bahar, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, ATB Başkan Vekili Halil Bülbül ve çok sayıda davetli olmak üzere gazeteciler katıldı. Toplantı öncesinde yöresel ürünler sergisini ziyaret eden Başkan Böcek ve beraberindeki ekip ürünler hakkında bilgi aldı. Toplantının açılış ve festivalin tanıtım konuşmasını gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Yemeği ve sofrayı kutsayan binlerce yıllık Anadolu geleneği, kadim bir mutfak kültürünü bize armağan etmiştir. Kuşkusuz bunda, "gastronomi"nin dünyanın yükselen ve parlayan yıldızı olmasının etkisi büyüktür. Antalya, 700 bin yatak kapasitesi, nitelikli otelleri, hizmet kalitesi, eşsiz doğası, dünyaca ünlü mavi bayraklı plajları, ören yerleri, tarihi ve kültürel değerleri ile turizmin başkenti konumundadır. Aynı zamanda tarımın başkenti olarak ülkemizin örtü altı tarımının yarısını bulunduran Antalya'mız, yerel mahsulleri, eşsiz lezzetleri, zengin gastronomisi ve pek çok coğrafi işaretli ürünleri ile turizm, tarım ve ekonomimiz için büyük bir değer oluşturmaktadır" dedi.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Vidinli.net Shopping Platform