Samsung RT46K6000S8/TR No-Frost Buzdolabı Özellikleri
AB Yeni Enerji Sınıfı F
Aydınlatma Var
Buz Matik Yok
Derinlik (cm) 72.6
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt) 111
Dondurucu Bölmeler Toplam Net Hacim 113 lt
Dondurucu Özelliği No Frost
Garanti Notu Eğer satın aldığınız ürün kurulum gerektiriyorsa, size en yakın yetkili servisi arayın.Ürün kutusunun (ambalajın) açılması ve kurulum işlemi mutlaka yetkili servis tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde ürününüz garanti kapsamı dışında kalır..
Genişlik (cm) 70
Hacim (L) 468
Hızlı Dondurma Yok
Hızlı Soğutma Yok
Kapı Açık Uyarısı Var
Kontrol Paneli Mekanik
Kullanım Şekli Solo
Renk Gümüş
Ses Gücü Düzeyi Db(A) 40
Ses Gücü Sınıfı C
Ses Seviyesi (dB) 41
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt) 342
Soğutucu Bölmeler Toplam Net Hacim 343 lt
Su & Buz Pınarı Yok
Toplam Net Hacim 456 lt
Üretici Samsung
Ürün Tipi Çift Kapılı
Yıllık Enerji Tüketimi (kWh) 323
Yükseklik (cm) 182.5
buzdolabı çok şık çok sessiz çalışıyor, hacim ve ebatta çok yeterli, hepsiburada, horoz lojistik ve samsung servisi çok hızlı. pazar akşamı sipariş verdim çarşamba sabahı ürün kuruldu bütün süreçler çok hızlı çok teşekkür ederim
halkalı Samsung servis ekibi tuna beye çok teşekkür ederim. Hızlı servis dolap şahane hepsi burada tam hizmet çok teşekkür ediyorum. tavsiye ederim herkese...
Yok böyle bir hizmet , tertemiz sıkıntısız daracık yerden off bile demeden hasarsız çıkartıp teslim ettiler.Teşeekkürler Hepsi burada....
Kargo çok hızlıydı, ertesi gün kapıma ulaştı. Servis ertesi gün geldi kurulumu yaptı. Tavsiye edilir
Ürünü hızlıca teslim aldım, serviste hemen kurulumunu yaptı. Gayet sessiz çalışıyor güzel soğutuyor. Tam bir fiyat performans ürünü.
Oncelikle buzdolabı cok guzel duruyor .2 haftadir kullanıyorum, parmak izi vs cok bırakmadı.soğutması güzel ve sessiz çalışıyor.arada bi takir takir sesler geldiğini okumuştum yorumlarda, oyle bir sese de denk gelmedim.tavsiye ederim
Daha önce aynı ürünü başka satıcıdan aldım ürün parçalanmış geldi berbat bir taşıma ve iade ettim fakat bu firmadan aldığım ürün inanılmaz hızlı geldi ve dolu depo diye bir firmayla göndermişler ben hayatımda bu kadar güzel taşıma yapan firma görmedim üstelik ürün geldi servise kendileri haber vermişler yarım saat içinde serviste geldi kurulumu yaptı ve teslim etti zaten ürün harika ama bu tarz bir ürün alacaksanız sakın Borusan ya da horoz lojistik ile gönderen bir firmadan almayın dolu depo müthiş bir firma tebrik ediyorum
Evet ürünü almak isteyenler KESİN OKUYUN !!!! objektif şekilde yorumumu yapmak istiyorum iyi ve kötü yanlar şeklinde ve son söz le bitiricem
+ lar
+Hacim güzel genişlikle değil de derinlik olarak hacim sağlanmak istenmiş
+Soğutması güzel ilk çalışmadan itibaren 4 saate falan tamamen kendine geliyor
+Renk çok hoş
+10 yıl motor garantisi güzel
+hava sirkülasyonu güzel koku yapmıyor
+0 derece bölümü bulunuyor
+led aydınlatması mevcut
- ler
- buzdolabı böyle kirp diye ayarladığınız yere olmuyor nasıl mı olmuyor o kadar ısınıyor ki üstüne 2 yumurta kırarsınız o kadar ısınıyor. Dar alanda kesinlikle sağlıklı çalışmıyor direkt ısınıyor anlamsız şekilde.
-Eğer dediğim şekilde kullanmak istediyseniz dar alanda çok fazla ses yapıyor makina darlanıyor ve aşırı çalışmaya başlıyor sıcaklık ayarlarınızdan bağımsız şekilde çoşmaya başlıyor. Hararet yapıyor yani gürültüsü ailenizle masada otururken rahatsız edecek seviyeye geliyor. lakin küçük enişteye alan açarsanız sesi soluğu kesiliyor kenarlardan asla ısınma yapmıyor alan olunca. alanınıza dikkat ederek alın
- raflar ve yumurtalık aparatları : sebzelik kısmını tam açmanız için kapağı full açmanız gerekli bence eksi kapak bölmeleri bence az 1 sıra daha eklense güzel olurdu plastik altı üstü maliyet değil bunlar firmaya raf sayısı ideal lakin. yumurtalığa gelecek olursak 2 parça halinde 8+8 şeklinde geliyor ve 2 yumurtalık tek bölmeye sığmıyor eşantiyon gibi verilmiş anlayacağınız düşünülmemiş.
son değerlendirme yapacak olursam Samsung kalitesi diye bir şey kalmamıştır bence. ürün ülke ekonomisi yüzünden gereksiz pahalıya satılıyor normalde tercih edeceğiniz bir ürün olmaz ama insanları öyle yıprattılar ki bu ürüne bile Samsung kalitesi diyecek hale gelmişler iade etme imkanım olursa etmeyi düşünüyorum 2-3 bin daha fazla verip daha bu alanda başarılı firmalar tercih edin derim
Kullanalı 1 seneyi geçti.Önceki dolabım no frost değildi.Bu dolabın İç hacmi diğerine göre biraz dar geldi.Duvar kalınlıkları da normal dolaplara göre daha kalın. No frost olmasından mı bilmiyorum, yaklaşık yarım saatte bir içinden buz düşme sesi geliyor. Sessizlikte bazen kapıyı kim açtı diye sağa sola bakınıyorum :))
Ürünü başka bir yerden aldım. Alacak olanlar dikkat etsin aşırı rahatsız edici sesi var hiç susmayan. Rafları ayarlayamıyorsunuz bir sürahi bile sığdıramıyorsunuz soğutma durumu iyi şimdilik. 15senelik dolabım bundan daha iyiydi aldığıma alacağıma pişman oldum malesef