Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Altus AL 555 GD A Enerji Sınıfı 65 Lt Tamboy Fırın-Doğalgaz Özellikleri Yorumları
Konuya 
format:webp

Altus AL 555 GD A Enerji Sınıfı 65 Lt Tamboy Fırın-Doğalgaz Özellikleri

Elektrikli Ocak Gözü Yok
Enerji Sınıfı A
Garanti Notu Eğer satın aldığınız ürün kurulum gerektiriyorsa, size en yakın yetkili servisi arayın.Ürün kutusunun (ambalajın) açılması ve kurulum işlemi mutlaka yetkili servis tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde ürününüz garanti kapsamı dışında kalır..
Gazlı Ocak Gözü 4
Hacim (L) 65 lt
Kullanım Şekli Solo
Ocak Tipi Doğalgaz
Renk Beyaz

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:
Bu ürün ile ilgili 171 değerlendirme var.

Ürün alınabilir yani bütçeye uygun ?

Bir ay önce yorumlara bakarak aldım çok güzel bir fırın pişirmeyi ve temizliği kolay doğalgaz uyumlu geliyor ürün ayrıca ekonomik severek kullanıyorum

Fırın güzel yanlız alıcak olanlar servis geldiğinde fırın la mutfak dolabı arasındaki boy mesafesini 65.cm istiyor yoksa kurulumu yapmıyor bunu alıcaksanız göz önünde bulundurun kesinlikle benim dolabın alt kısmında aspiratör vardı dolap kesilecek aspiratör çıkacak vs uğraşmak istemedim arkadaşımı çağırıp kurdurdum tabi garanti iptal oldu önceki fırın da arçelikti 13 yıl kullandık servisle işimiz olmadı Hepsi burada ya sorunsuz teslimat ve iş takibi için ayrıca teşekkür etmek isterim

Tavsiye ve yorumları dikkate alarak aldım 2 gün içinde izmire geldi ve teslim edildi çok teşekkürler tek sıkıntı fırın dogal gazlı ben siparisten sonra altus müşteri hizmetlerini aradım ve fırını tüple kullanacagımı belirttim herhangi bi sikinti olmaz kurulumda ayarlanır ek bir üçretede gerek olmadıgını belirttiler kurulum için gelen ekip tüpe degişim için 155 tl üçret istedi bu altusa yakışmaz ürünü aldırana kadar sonra farklı davranıyorlar ayıptir

Bu fırını buradaki yorumlara güvenerek aldık. Çoğu insan pişirmesi çok iyi hatta mükemmel yazmış.

Ancak biz hiç memnun kalmadık. Yufka ile fırında börek yaptık altı çiğ kaldı. Pizza denedik yine altı pişmedi. Etli yemek denedik pişmesi çok uzun sürdü et pişene kadar sebzeler nerede ise yanmıştı. Kuru pasta denedik pişirdi ama 1 saat gibi çok uzun bir sürede. Normal bir fırının 30 dk da pişireceği kuru pastayı 1 saatte anca pişirdi.

Buradaki diğer kullanıcı yorumları doğru ise bizim fırın arızalı. Bizim fırın sağlam ise buradaki yorumlar doğru değil. Kedi bu ise ciğer nerede, ciğer bu se kedi nerede mevzusu oldu resmen.

Bu kadar olumlu yorum var acaba sizden kaynaklı bir kullanım hatası mı var diyebilir bu yorumu okuyan insanlar. Ancak Gaziantep gibi yemek kültürünün dorukta olduğu bir ilden yazıyoruz. Yemeği de pasta-böreği de pişirmesini çok iyi biliriz. Buna rağmen ürünün kullanım kılavuzunu da okuduk, oradaki pişirme tavsiyelerini de uyguladık. Pişirme derecesi veya fırının önceden ısıtılması gibi önerilere harfiyen uyduk. Ama sonuç nafile.

Özetle alacaklara bu fırını kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Dert sahibi olmak istemiyor iseniz almayın. Biz çok pişmanız. Servis çağırıp arızası var mı bakacağız. Arızası yok ise de iade için elimizden geleni yapacağız.

Akşam sipariş verdik, sabah geldi.
Kurulum için ise aynı güne randevu almıştık fakat kurulum gerçekleştiremedik çünkü doğalgaz hattındaki flexi eski tipmiş.

Alacak olanlara bilgi olsun yeni tip flexi alın kurulum öncesi eski tipler hem tehlikeli hem de servis uygun görmemişti.

Çok memnunu. mükemmel pişirme. Fiyat performans açısından mükemme. tavsiye ederi.

Çakmak kısmında sorun vardı zor basıyordu. Arçelik servisini aradık gelip tamir ettiler. Tek sıkıntımız fırın tek fanlı olduğu için fana yakın olan yer çabuk ısınıyor. Bu yüzden tepsileri çevirmek gerekiyor. Sıcaklığı içinde eşit dağıtamıyor. Bunların dışında güzel hiç bir sorun yaşamadık. Zaten servis desteği Arçelik hemen geliyorlar. Doğal gazlı. Fiyatına göre iyi bir ürün.

SanalikaForum'in imzası Forum Kurallarını Okumak İçin Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forumun saati Türkiye saatine göre ayarlanmıştır. Sonra bi yere geç kalınca SanalikaForum'dan şikayetçiyim demeyin.

Taklitlerimizden sakının/Grafikleri çalan Ajdar olsun.

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping